Αναζήτηση αναρτήσεων

"Μπουγάτσα με μελάνι": η 11η Έκθεση Comics της ομάδας Inkorrekt

>> 2/11/12

Έχω να γράψω εδώ για πάνω από ένα εξάμηνο... και τώρα επιστρέφω καθαρά για λόγους κατάπτυστης και επαίσχυντης αυτοπροβολής. Ε λοιπόν ναι. Για αυτό το κάνω. Γιατί όχι;


Η έκθεση στην οποία, καλά το καταλάβατε, θα λάβει μέρος και ο υποφαινόμενος, θα στηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Στρατού 2Α) από τις 22 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, σχεδόν ολημερίς (αλλά δυστυχώς όχι και σχεδόν οληνυχτίς), πλην της ημέρας των εγκαινίων. Το όλο event θα είναι φισκαρισμένο και με λοιπές εκδηλώσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την επέτειο της 100ετίας από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (1912 - 2012), θα της προσδώσουν ένα ιδιαίτερο άρωμα.

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου:

Στις 22 - 25 Νοεμβρίου 2012, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η 11η Έκθεση Comics της «Inkorrekt» σε συνδυασμό με την 9η Έκθεση Παιχνιδιών Στρατηγικής του Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. Πρόκειται για μία από κοινού εκδήλωση που πραγματοποιείται και φέτος υπό την αιγίδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του Γαλλικού Ινστιτούτου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων υπό τον γενικό τίτλο «Art + θεάματα» του Α.Π.Θ.

Η έκθεση comics συνδιοργανώνεται από την ομάδα «Inkorrekt», μία πολύ ενεργή ομάδα δημιουρ
γών comics, με παρουσία στη Θεσσαλονίκη ήδη από το 2001 και την εκδοτική «Ένατη Διάσταση», μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που από το 2006 δραστηριοποιείται στον χώρο της προώθησης και ανάδειξης των comics, με πολυάριθμες εκδόσεις, διοργανώσεις και συμμετοχές σε εκδηλώσεις στο ενεργητικό της στον αυτό χώρο.

Η Έκθεση Παιχνιδιών Στρατηγικής διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Ιστορίας και Παιχνιδιών Στρατηγικής (Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ.). Ο Σύλλογος ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992 και δραστηριοποιείται από τότε με σκοπό τη διάδοση του hobby των παιχνιδιών στρατηγικής και της μελέτης της ιστορίας μέσα από αυτά.

Έτσι και φέτος, στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργήσει παζάρι νέων αλλά και παλαιών εκδόσεων, για μικρούς και μεγάλους φίλους των comics, με τη συμμετοχή των εκδοτικών εταιρειών Jemma Press, Helm, Ένατη Διάσταση και της Λέσχης Φίλων Comics. Θα συμμετέχει επίσης και το κατάστημα Hobby Games, διαθέτοντας ποικιλία επιτραπέζιων παιχνιδιών και καρτοπαίχνιδων!

Παράλληλα, η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με ομιλίες σχετικά με τα  comics και με ιστορικά θέματα, οι οποίες θα είναι ανοικτές σε όποιον ενδιαφέρεται να τις παρακολουθήσει, καθώς και με πληθώρα επιτραπέζιων παιχνιδιών, με την συμμετοχή της Ομάδας Παιχνιδιών και Φαντασίας Θέρμης, με πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες!

Τέλος, στην έκθεση θα λειτουργήσει και εργαστήριο comics, απευθυνόμενο σε νέους και με ελεύθερη συμμετοχή, υπό την διεύθυνση του εργαστηρίου Comink (http://www.comink.gr/), ενώ την διοργάνωση θα υποστηρίξει με δροσιστικά ποτά κατά τα εγκαίνια και ένα αποχαιρετιστήριο party στον χώρο τους, στην πλ. Αριστοτέλους, η εταιρεία Τ.G.I.'s Friday’s (http://www.fridays.gr/home/)!

Για άλλη μία φορά επίσημος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός 1055 ROCK (FM 105,5 - http://www.1055rock.gr/) της Θεσσαλονίκης!

Η έκθεση θα λειτουργήσει στην γκαλερί του Γαλλικού Ινστιτούτου  Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Στρατού 2Α), ενώ τα εγκαίνια αυτής θα γίνουν το βράδυ της Πέμπτης, 22 Νοεμβρίου στις 20:00.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ. με 22:00 μ.μ.

Η είσοδος για το κοινό είναι φυσικά ελεύθερη!

Και ακολουθεί, επιτέλους, το δίπτυχο με το ακριβές πρόγραμμα!



Κάντε ένα click πάνω στις εικόνες για να δείτε καλύτερα...
Σας περιμένω όλες και όλους εκεί!

4 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

Dimos 5 Νοεμβρίου 2012 στις 6:13 μ.μ.  

Newsfeed: http://inkorrekt-comics.blogspot.gr/2012/11/inkoorekt-2012.html

Dimos 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:35 μ.μ.  

Update: στην ανάρτηση προστέθηκε το επίσημο δελτίο Τύπου.

Dimos 12 Νοεμβρίου 2012 στις 6:22 μ.μ.  

Τελικό update: προστέθηκε και το πρόγραμμα.

greendim 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:28 π.μ.  

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!...

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP