Αναζήτηση αναρτήσεων

Αισιόδοξος οδηγός επιβίωσης εν μέσω κρίσης και μετά το καλωσόρισμα του Δ.Ν.Τ.

>> 4/5/10


Εκεί που τα πράγματα δεν μπορούσαν να πάνε χειρότερα, έσκασε εν είδει βραδυφλεγούς βόμβας μια νέα πραγματικότητα, την οποία είχαμε οι περισσότεροι στο πίσω μέρος του μυαλού μας αλλά ποτέ δεν περιμέναμε να την ζήσουμε τελικά. Ξαφνικά, αλλοτινά σενάρια όπως η "στήριξή" μας από το Δ.Ν.Τ., η υπεργιγάντωση του ελλείματος, η εκτόξευση των spreads, η αδυναμία της χώρας για δανεισμό επί ίσοις όροις, το φίλημα κατουρημένων ευρωπαϊκών ποδιών, τα επικείμενα χρόνια λιτότητας, οι μαζικές απολύσεις, το κόψιμο επιδομάτων, η προοπτική της εξόδου από την Ε.Ε. και την ζώνη του ευρώ και η επιστροφή στην καημένη την δραχμούλα κ.τ.λ., που προέβαλλαν ως Επιστημονική Φαντασία, θα γίνουν ή έχουν γίνει ήδη πραγματικότητα. Άσχετα με τους λόγους που οδήγησαν στην λήψη τέτοιων επαχθών και δυσβάσταχτων μέτρων και παρ'όλο που αρκετά κρίνονται αναγκαία, κρίσιμα ή ακόμα και σωστά από το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης, και μόνο το γεγονός ότι η εφαρμογή τους θα είναι ολική και απότομη σε μια χώρα που παραδοσιακά έχει συνηθίσει το ραχάτι, τις ήπιες μεταλλαγές και το κιμπαριλίκι, είναι ικανό να οδηγήσει τους περισσότερους από εμάς στην απαισιοδοξία, τον μαρασμό και την απάθεια.
Θα'πρεπε όμως να γίνει τελικά έτσι; Όχι βέβαια! Μπόρα είναι, θα περάσει! Πόσο είναι δυνατόν να κρατήσει πια αυτή η ύφεση; Δύο, τρία, πέντε χρόνια; Ε εντάξει λοιπόν! Ας σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, ας χαμογελάσουμε, ας οπλιστούμε με θάρρος, υπομονή και αισιοδοξία και ας προχωρήσουμε! Ας αντιμετωπίσουμε όποια πρόκληση μας παρουσιαστεί με υψηλό το ηθικό! Δεν γινόμαστε γιουσουφάκια κανενός!


ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

Οι "Μεγάλες ιστορίες από τις μικρές πόλεις" λοιπόν (που παρεμπιπτόντως θα έπρεπε να μετονομαστούν αυτές τις μέρες σε "Μικροσκοπικά μπικίνι σε χαλκιδικιώτικες παραλίες που τιγκάρουν με κόσμο ήδη από την Πρωτομαγιά") και ο Dimos σας προσφέρουν ένα ενδεικτικό οδηγό αισιόδοξης επιβίωσης εν μέσω κρίσης και μετά την έναρξη της "κηδεμονίας" μας από το Δ.Ν.Τ. Το καλύτερο βέβαια θα είναι να κάνει ο καθένας και η καθεμιά ό,τι του/της γουστάρει, πόσο μάλλον τώρα που μας έφτασε και το καλοκαιράκι, αλλά αφού δείξατε ως τώρα υπομονή και διαβάζατε τις αμφιβόλου ποιότητας και αξίας αναρτήσεις μου, δεν νομίζω να σας χαλάσει ούτε αυτή!

- Για το σπίτι

1) Τώρα με την κρίση θα μάθουμε να κάνουμε επιτέλους οικονομία σε φως, νερό, τηλέφωνο και δεν συμμαζεύεται. Έτσι, όχι μόνο δεν θα πληρώνουμε λογαριασμούς με ποσά τραγελαφικού ύψους αλλά επιπλέον θα συμβάλλουμε κανονικά και με την βούλα στην προστασία του περιβάλλοντος! Συμπαρελκόμενα, άμα αποκτήσουμε την συνήθεια αυτή, το πιθανότερο είναι να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε έτσι και μετά την παρέλευση της ύφεσης. Δεν χρειάζεται να έχουμε συνεχώς ανοιχτή την βρύση και να σπαταλάμε νερό όταν ξυριζόμαστε, ας έχουμε το μυαλό μας να μην ξεχνάμε φώτα, κουζίνες, θερμοσίφωνες κ.λ.π. ανοιχτά όταν φεύγουμε από το σπίτι, ας κλείσουμε και κάποια στιγμή το κλιματιστικό για να ανοίξουμε τα παράθυρα και να μπει και λίγος φρέσκος δροσερός αέρας. Λύσεις και πράξεις απλές, που ανακουφίζουν τόσο την τσέπη, όσο και την συνείδησή μας, αφού πράττοντας τρόπον τινά μειώνουμε σημαντικά τους οικιακούς ρύπους και τις σπατάλες. Πιστέψτε με, ενέχει μια ξεχωριστή ικανοποίηση το να μαζεύεις σε πάκους τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα λοιπά χαρτικά που θες να πετάξεις και να τα ρίχνεις όχι μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια, αλλά σε κάδο ανακύκλωσης.
2) Μένετε ως ένοικος σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία μεγαλύτερου μεγέθους από όσο σας χρειάζεται και υψηλότερου ενοικίου από όσο αντέχετε; Μια λύση θα ήταν να ξενοικιάσετε και να ψάξετε για άλλο κατάλυμα. Ποιός όμως αντέχει να ακούει αερολογίες από τους μεσίτες τέτοιες μέρες; Οπότε, καιρός είναι να καλοδείτε την άλλη οδό: την συγκατοίκηση. Βάλτε αγγελίες, μοιράστε χαρτάκια, κάντε ό,τι σας κατέβει και προσπαθείστε να βρείτε τον ιδανικό συγκάτοικο που αφενός θα μειώσει τα περισσότερα οικιακά έξοδα κατά το ήμισυ και αφετέρου... you never know! Καλοκαιράκι είναι, οι γνωριμίες επιβάλλονται. Να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις και στις παραχωρήσεις από και προς τον συγκάτοικό σας. Για παράδειγμα, εμένα:
   α) όσων αφορά τους άντρες, μου αρκεί ο συγκάτοικός μου να είναι χαλαρός, να υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εμένα, να μας αρέσουν τα ίδια φαγητά, οι ίδιες ταινίες, τα ίδια βιβλία, ο ίδιος καφές και κάθε φορά που θα φέρνει την γκόμενά του στο σπίτι να φέρνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και μια φίλη της μαζί, και
   β) όσων αφορά τις γυναίκες, αφού η υποψήφια συγκάτοικος παραδώσει το ανάλογο βιογραφικό και περάσει από εξονυχιστικές συνεντεύξεις και auditions θα υποχρεωθεί να... "κοιμάται" μαζί μου, να κυκλοφορεί στο σπίτι ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα ή και καθόλου και να μην παραπονιέται όταν αφρίζω βλέποντας Champions League. Οι φίλες της θα πρέπει να πράττουν αναλόγως. Δεν νομίζω να ζητάω και πολλά, έτσι;


- Για την δουλειά

1) Αν ο χώρος της εργασίας σας είναι κοντά στο σπίτι σας, ε, μην το πάρετε το ρημάδι το Ι.Χ. Χρησιμοποιείστε το λεωφορείο ή το ποδήλατο (για τους πιο fit). Ενίοτε, και άμα έχετε όρεξη, πάρτε το και ποδαράτο. Αν πάλι έχετε να κουβαλήσετε πράγματα, δεν μπορείτε για δικούς σας λόγους να περπατήσετε ή απλά είστε αμετανόητος Ελληνάρας που γαμεί και δέρνει με το τιμόνι, τουλάχιστον προσπαθήστε να μεταφέρετε και άλλους γνωστούς, φίλους κ.λ.π. μαζί σας, μην κατεβείτε πρωινιάτικα κάτω τέσσερα άτομα με τέσσερα αμάξια! Με αυτά τα στοιχειώδη θα μπορέσετε αφενός να εξοικονομήσετε άπειρο καύσιμο (όλοι ξέρουμε ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση λαμβάνει χώρα μέσα στην πόλη, με το συνεχές ξεκίνα - σταμάτα του αυτοκινήτου και το μαρσάρισμα στις μικρές ταχύτητες) και αφετέρου να γλιτώσετε από πρόσθετα έξοδα λόγω γρατζουνιών, χτυπημάτων, βαθουλωμάτων και λοιπών μικροζημιών που σίγουρα θα σας συμβούν από κάποιον που θα έχει την φαεινή ιδέα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να στουκάρει στον προφυλακτήρα σας. Επιπλέον, υπάρχει προφανές οικολογικό όφελος με την μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων από τις εξατμίσεις και, το σημαντικότερο, το κέντρο κάθε μεγάλης μποτιλιαρισμένης πόλης θα αποσυμφορηθεί, θα ανακουφιστεί και θα γίνει πιο ανθρώπινο για όλους, τόσο για τους εναπομείναντες οδηγούς (ομαλή κυκλοφοριακή ροή), όσο και για τους πεζούς (θα πάψουν τα πεζοδρόμια να είναι γεμάτα από παρκαρισμένα αμάξια σκατόκαφρων που δεν σέβονται ούτε καν τις ράμπες για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα). Τώρα που το σκέφτομαι, κρίση ξεκρίση, τέτοιου είδους μέτρα επιβάλλονται έτσι κι αλλιώς. Δεν γίνεται στις 10:00 το πρωί να γίνεται στην Εγνατία και μέχρι την Αγίας Σοφίας της καραπορνάρας το κάγκελο και τα μισά από τα άπειρα αμάξια που στοιβάζονται σαν σαρδέλες να ανήκουν σε τύπους που μένουν στην Τριανδρία και την Άνω Τούμπα, περιοχές που απέχουν μόνο ένα τέταρτο με τα πόδια από το κέντρο της Θεσσαλονίκης!


2) Αποφύγετε όσο μπορείτε τα πατατάκια, τα snacks, τα πιτόγυρα, τα πιτσόνια, τα σαντουιτσάκια και τις λοιπές σαχλαμαρίτσες. Είναι γεγονός ότι για αρκετούς, τα ολιγόλεπτα διαλείμματα από την κοπιαστική τους εργασία δεν αρκούν για ένα πλήρες γεύμα. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε να φτιάξετε από βραδής μικρογεύματα με υλικά απλά αλλά απείρως πιο νόστιμα, θρεπτικά και χορταστικά από τις βλακείες που μπορούμε να πάρουμε από το περίπτερο ή το φαστφουντάδικο. Π.χ. μπορείτε να φτιάξετε τοστάκια με κασέρι ή τυρί, προσούτο και ντοματάκι ή ένα μικρό ταπεράκι με πράσινη σαλάτα εποχής. Έτσι, αφενός τρώτε πιο υγεινά και αφετέρου εξοικονομείτε αρκετά ευρώ ημερησίως... και μετά, όταν ξεμπερδέψετε με την εργασία σας, μπορείτε να φάτε με την ησυχία σας ένα ολοκληρωμένο γεύμα.




- Για την υγεία

1) Κόψτε το κάπνισμα. Τέλος. Όχι μόνο γιατί έτσι κι αλλιώς τσιγάρο = καρκίνος, αλλά επιπλέον γιατί το πακέτο είναι κοντά ή έχει ξεπεράσει τα 4 ευρώ. Άμα κάνετε ένα πακέτο την ημέρα, ετησίως θα ξοδεύετε 4 x 365 = 1460 ευρώ... και το κόστος εκτοξεύεται για τους μανιώδεις καπνιστές. Τι περιμένετε λοιπόν; Οι μισοί καπνιστές δηλώνουν ότι θέλουν να το κόψουν και οι άλλοι μισοί προσπαθούν ανεπιτυχώς. Τώρα, με την τιμή των τσιγάρων να έχει πιάσει τρελά ύψη, προσφέρεται σε όλους ένα επιπλέον κίνητρο. There you go!
2) Θέλετε να αδυνατίσετε, να γυμναστείτε, να είστε σε φόρμα βρε αδερφέ. Οπότε τί κάνετε; Σκάτε κερατιάτικα σε κάποιο γυμναστήριο ή ψωνίζετε τα αμφιβόλου αποτελεσματικότητας όργανα γυμναστικής που διαφημίζει ο Chuck Norris. EPIC FAIL!!! Γιατί ρε παιδιά; Η λύση είναι απλούστατη. Κάντε διατάσεις, κοιλιακούς, ραχιαίους και push - ups στο σπίτι σας και συμπληρώστε το με ελαφρό ή πιο έντονο τζόκινγκ στην περιοχή της προτίμησής σας. Τι πιο εύκολο και πιο οικονομικό! Προφανώς, ειδικά για τους λίγο πιο αγύμναστους/ες, θα ήταν καλό στην αρχή να ζητήσετε την γνώμη κάποιου φυσιοθεραπευτή ο οποίος θα καταρτίσει το κατάλληλο για την σωματική σας κατάσταση πρόγραμμα γυμναστικής. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην πάθετε καμιά κράμπα ή καμιά δισκοκοίλη και ψάχνεστε. Για τους Θεσσαλονικείς αναγνώστες, ορίστε μερικά ιδεώδη μέρα για βόλτα, τρέξιμο και ποδηλατοδρομία στην όμορφη πόλη μας:




(Νέα Παραλία)


(Πάρκο Πολίχνης)


(Σέιχ Σου - για πιο off - road καταστάσεις)

- Για την διασκέδαση

1) Μη τρώτε και πίνετε τα κέρατά σας σε ταβέρνες, ρεμπετάδικα, μπουζούκια, clubάκια και γενικώς τα πάντα όλα. Κάντε λίγο κράτει και θα ανακουφίσετε τόσο την τσέπη, όσο και το στομάχι σας.
2) Κόψτε το cinema. Το λέω αυτό με μέγιστη λύπη, καθώς σαν φανατικός σινεφίλ ανατριχιάζω και μόνο στην ανάλογη σκέψη... αλλά το γεγονός είναι ότι η κατάσταση με τις τιμές των εισιτηρίων έχει παραχεστεί. Τα εισιτήρια γνωστής αλυσίδας κινηματογράφων εδώ στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν πριν χρόνια στην τιμή των 6 ευρώ και τώρα έχουν φτάσει στα 10! Μετά πώς να αντισταθείς να μην κατεβάσεις την ταινία από torrent; Καμία σχέση με τον κινηματογραφική εμπειρία βεβαίως, αλλά τουλάχιστον δεν θα κλαις τα λεφτά σου. Μια λύση στο παραπάνω πρόβλημα προσφέρουν οι συνοικιακοί ή θερινοί κινηματογράφοι, οι οποίοι είναι φυσικά μικρότερων δυνατοτήτων αλλά κατά βάση φθηνότεροι.
3) Καταπιαστείτε με κάποιο hobby! Θα γεμίσετε δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες σας (όχι όλες βεβαίως βεβαίως, είπαμε, έχετε και μια προσωπική ζωή) χωρίς να σκοτώνετε όλο τον χρόνο σας σαπίζοντας σε κάποια καφετέρια. Θα μου πείτε εκεί μπορείς να δεις και κάποιο γκομενάκι. Σωστό. Αλλά πόσο οφθαλμόλουτρο να κάνεις πια;


- Για την σχέση με τον/την σύντροφό σας

Εδώ τα πράγματα είναι απλούστατα. Ξοδεύεστε πολύ με το βγαίνετε όλη την ώρα, να την/τον κερνάτε, να παραγγέλνετε, να κάνετε δώρα, να νοικιάζετε DVD για να τα βλέπετε τα δυό σας, να, να, να, να, να, να, να... ; Μα η λύση είναι προφανής!


KANTE ΣΕΞ!

Το σεξ είναι: απολαυστικό, διασκεδαστικό, αγχολυτικό, διαρκεί πολύ (στις καλές περιπτώσεις), γυμνάζει, κολάζει και δεν στοιχίζει τίποτις, παρά κάτι ψιλά για προφυλακτικά, αντισυλληπτικά, χειροπέδες, μαστίγια, γενικότερα "παιχνίδια" (αν χρειάζονται) και τα συναφή. Πραγματικά, το σεξ, εκτός από τον έτσι κι αλλιώς βασικό ρόλο που παίζει σε μια σχέση, μπορεί να λειτουργήσει και ως δραστηριότητα με πολλαπλά οικονομικά και άλλα οφέλη. Π.χ.:

α) Θέλετε να πάτε σε πανάκριβο εστιατόριο όπου ο λογαριασμός θα είναι ίσος με δύο μηνιάτικα; Αντ'αυτού, μαγειρέψτε στο σπίτι και κάντε σεξ.
β) Θέλετε να νοικιάσετε και να δείτε τα άπαντα του Kubrick; Καλό, αλλά το σεξ είναι καλύτερο.
γ) Θέλετε να αποφύγετε να βγείτε με την χαραμοφάισσα την παρέα της/του που όλο τους/τις κερνάτε; Κάντε σεξ.
δ) Θέλετε να ξεδώσετε με μια ημερήσια εκδρομούλα και σκέφτεστε να πάτε στην άλλη άκρη του κόσμου; Απορρίπτεται. Θα σας βγει η ψυχή και μέχρι να πάτε θα πρέπει να επιστρέψετε κιόλας. Κανονίστε καλύτερα να πάτε κάπου κοντά, σε μέρος που γνωρίζετε πάνω κάτω, όπου θα προσφέρεται και η ευκαιρία να αποσυρθείτε κάπου χαλαρά και να την βρείτε με την ησυχία σας (είμαι τυχερός που μένω κοντά στο Σέιχ Σου. Χεχεχεχεχε.)
ε) Θέλετε να της/του κάνετε δώρο; Κάντε της/του ένα κόλπο στο κρεβάτι που θα την/τον στείλει αδιάβαστη/ο. Υπάρχει καλύτερο δώρο;
στ) Θέλετε να σταματήσετε επιτέλους το σεξ και να κάνετε μαζί και άλλα σημαντικά πράγματα, όπως π.χ. να συζητήσετε για την σχέση σας; Κάντε σεξ. Μετά συζητήστε. Μετά ξανακάντε σεξ.


Και για να κλείσουμε, ελάχιστες ενδεικτικές συμβουλές για να γίνει η παραπάνω οδηγία πιο εφικτή:


* Για τους άντρες:
- Οι γυναίκες τα αποζητούν και μια σεξουαλική εμπειρία είναι για αυτές ανολοκλήρωτη αν λείπουν. Μιλάω φυσικά για τα ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ. Τέλος παιδιά. Δεν νοείται υγιής σεξουαλική σχέση αν το μόνο που κάνουμε είναι να εισβάλλουμε σαν τον Αττίλα και απλά να διεκπεραιώνουμε την δουλειά μας. Ενίοτε έχει κι αυτό την πλάκα του, αλλά μόνο εν είδει παιχνιδιού. Αν γίνεται σε συνεχή βάση πάει η γκόμενα, πέταξε. Με την ενασχόλησή μας με την προκαταρτική διέγερση της γυναίκας, αφενός την κάνουμε να λιώνει, και αφετέρου μαθαίνουμε να μας αρέσουν κι εμάς τα διάφορα κολπάκια.
- Κάντε επιτέλους τον κόπο να βρείτε το G της. Είναι απλό! Αυτό που ακούγεται, για το ότι η καθεμιά το έχει σε διαφορετικό σημείο, είναι λάθος. Αυτό που διαφέρει σε κάθε γυναίκα είναι η θέση των ερωτογενών ζωνών της γενικά, το σημείο G όμως είναι ένα. Αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος και η ένταση ερεθισμού του σε κάθε γυναίκα, αλλά τούτο βρείτε το μόνοι σας.
- Μην κάνετε την μαλακία να την κομπλάρετε για το σώμα της. "Α! Έβαλες λίγο παχάκι εδώ... έχεις λίγη κυτταρίτιδα εκεί... εμφανίστηκε μια ρυτίδα από πάνω..." Παλικάρι μου, άμα βρεις γκόμενα χωρίς ούτε μια ρυτίδα, ούτε ένα παχάκι, έστω και μικρό, και καθόλου κυτταρίτιδα, τότε ή συναναστρέφεσαι με την Στικούδη και την Raven Riley ή ζεις στον παράδεισο και πρέπει να μετακομίσω κι εγώ. Αποδέξου το σώμα της καλής σου, όπως κάνουμε όλοι, αλλιώς μην κάθεσαι μαζί της. Στην τελική, μήπως είμαστε κι εμείς τέλειοι;
- Κάντε την να αισθανθεί άνετα και να σας εξομολογηθεί τις φαντασιώσεις σας. Μετά, και αν είναι εφικτές, πραγματοποιήστε τις.
- Πειραματιστείτε!

* Για τις γυναίκες:
- Να και κάτι που ίσως δεν είχατε υπόψη σας: ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ! Αφιερώστε λίγο χρόνο στον σύντροφό σας, δεν είναι κακό.
- Πάντα μας αρέσει η γυναίκα να συμμετέχει ενεργά στην όλη φάση. Να χτυπιέται, να φωνάζει, να γρατζουνάει, να βρίζει, να κάνει ό,τι γουστάρει τέλος πάντων. Απολαμβάνετε ό,τι κάνετε; Δείξτε το. Με όποιο τρόπο μπορείτε και θέλετε - όσο να'ναι, κάποιες γυναίκες είναι εκ φύσεως πιο ήσυχες από άλλες. Απλά μην κάθεστε τελείως απαθείς γιατί και μας ξενερώνετε και μας κάνετε να αισθανόμαστε άχρηστοι. Αν από την άλλη υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα από μέρους μας που σας εμποδίζει να νιώσετε το ο,τιδήποτε, πείτε το ή δείξτε το. Μην βασανίζεστε χωρίς λόγο.
- ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. Θέλω αυτό, όχι εκείνο. Με αυτό ερεθίζομαι, με εκείνο πονάω. Αυτό με φρικάρει, εκείνο το γουστάρω. Να μας τα λέτε αυτά, δεν δαγκώνουμε! Ίσα ίσα, επιβάλλεται να τα ξέρουμε. Όχι να τα κατακρατάτε μέσα σας και μετά να τα λέτε στις φίλες σας! Σε τελική ανάλυση, δεν θα το κάνετε με εκείνες (εκτός εξαιρέσεων). Εξηγώντας στον σύντροφό σας τί σας εξιτάρει και τί όχι, μπορείτε να φτάσετε σε εκπληκτικά αποτελέσματα.
- Μετά τον οργασμό είμαστε λίγο μπόσικοι κι ευάλωτοι... αυτός δεν είναι λόγος να θυμηθείτε όόόόόόόόόόόόόόλα τα παράπονα που είχατε ποτέ από εμάς και να μας τα πετάξετε στην μάπα εκείνη την στιγμή. Κάντε το πιο μετά.
- Πειραματιστείτε!

Αυτάάάάάάάάά... η ανάρτηση λοξοδρόμησε τώρα στα τελευταία της, αλλά αν μη τι άλλο δεν ξέφυγε από το γενικότερο πνεύμα που είχε προσδωθεί. Να είστε καλά και τα λέμε πάλι συντόμως.

12 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

Thalassenia 5 Μαΐου 2010 στις 12:12 π.μ.  

Σωστός σε όλα.
Συμπληρωματικά θα πω, αν σκεφτεί κανείς και τα οφέλη υγείας με το σέξ, στις μεγαλύτερες ηλικίες επιβάλλεται.
Μειώνει την πίεση αφού την ανεβάσει λίγο, ρίχνει το ζάχαρο μόλις πάρεις την ζαχαρίτσα σου, χαλαρώνει τον εγκέφαλο και τα βλέπεις όλα όμορφα στο μακρινό μέλλον, χαχα. Κι άλλα θέλουμε;
Αυτά δεν αφορούν εμάς βέβαια, αλλά λέμε τώρα.

Γειά σου Dimo.


υ.γ. Αυτή την λεκτική επαλήθευση, γιατί την έχεις στο τέλος εσύ και άλλοι και μας ταλαιπωρείται;

Dimos 5 Μαΐου 2010 στις 1:07 π.μ.  

Καλησπέρα Θαλασσένια μου. Χαίρομαι που σου άρεσε το post. Η λεκτική επαλήθευση για τα σχόλια εννοείς; Ιδέα δεν έχω γιατί υπάρχει. Θα το ψάξω λίγο και άμα είναι θα την καταργήσω.

a-kentavrou 5 Μαΐου 2010 στις 6:31 π.μ.  

Kαλημέρα Dimo
Ωρα Ελλάδος 6.23 πμ
Μπράβο!!!!
Αισιοδοξία ,εδώ φύγανε ξεβράκωτοι από τη Σμύρνη και επιβιώσανε και εμείς δεν μπορούμε να χάσουμε το Καγιέν!
Oσο για το sex,καταστάσεις ειδικού χειρισμού,απλές και πολύπλοκες συγχρόνως αλλά άκρως ενδιαφέρουσες.

Dimos 5 Μαΐου 2010 στις 10:46 π.μ.  

Καλημέρα φίλτατε Μιχάλη. Πρωινός πρωινός βλέπω! Ελπίζω αυτό το ξύπνημα νωρίς νωρίς να οφείλεται στην δικιά σου (κατάλαβες τί εννοώ) ή τουλάχιστον λόγω δουλειάς. Μόνο να μην έχασες τον ύπνο σου λόγω των νέων μέτρων! Εν τω μεταξύ γίνεται μεγάλη πανελλαδική επαργιακή κινητοποίηση σήμερα. Άντε να δούμε τι θα γίνει...

Πάντως αυτό που λέω το εννοώ. Αν μας πιάσει η καντίφλα και η μιζέρια δεν θα την βγάλουμε καθαρή, γιατί πολύ απλά μας περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες. Με αισιοδοξία, υπομονή και σχετική οικονομική εγκράτεια όμως...

Ανώνυμος 5 Μαΐου 2010 στις 6:40 μ.μ.  

http://asximia.blogspot.com/ i am back

Dimos 5 Μαΐου 2010 στις 6:55 μ.μ.  

Το είδα Ανώμαλε, το είδα. Απαίσια απαίσιο.

Maria 7 Μαΐου 2010 στις 3:50 π.μ.  

A re Dimako...polu kala ta les!!!
As skeftoume ligaki enallaktika kai den tha xasoume...isws na mas xreiazotan ligo strimogma gia na epistrepsoume sta ousiwdi...

Dimos 7 Μαΐου 2010 στις 10:07 π.μ.  

Έτσι είναι Μαράκι. Σημασία έχει να μην μας πιάσει το αίσθημα της ήττας. Και να φανταστείς ότι το άρθρο αυτό γράφηκε μια δυό μέρες πριν τα τραγικά γεγονότα της Αθήνας και των θανάτο των τριών (τεσσάρων, μια και υπήρχε κι έγκυος ανάμεσά τους) συνανθρώπων μας.

mutzenbacher 7 Μαΐου 2010 στις 1:09 μ.μ.  

Δεν έχω να πω τίποτα, καλημερούδια

Dimos 7 Μαΐου 2010 στις 2:08 μ.μ.  

Καλημέρα γλύκα...

Ανώνυμος 8 Μαΐου 2010 στις 9:48 μ.μ.  

EInai apisteuto arthro!!!!

Dimos 8 Μαΐου 2010 στις 10:19 μ.μ.  

Ευχαριστώ ανώνυμε/ανώνυμη αναγνώστη/τρια. Χαίρομαι που σου άρεσε. Ονοματάκι;

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP