Αναζήτηση αναρτήσεων

Σε αυτήν την ανάρτηση δεν έχω να πω και πολλά.

>> 7/3/10

Απλά κοιτάξτε τις φωτογραφίες.


 

 



Ό,τι και να πει κανείς. Με οποιονδήποτε τρόπο και να δει το θέμα. Οποιαδήποτε κουβέντα και να ξεστομίσει ("έλα μωρέ, τι δουλειά είχε ο κωλόγερος μέσα στις φασαρίες;", ακόμα κι αν πει κάτι τέτοιο), ό,τι είδους κριτική και να κάνει, σε όποιο πολιτικό, κομματικό και κοινωνικό χώρο και να ανήκει. Όσο και να περάσει στα ψιλά αυτή η είδηση, όσο και να δοθεί έμφαση στο συγκριτικά ανούσιο γιαούρτωμα του Παναγόπουλου, όσο και να μην παίξει τελικά κανένα ρόλο η δημοσίευση των διακριτικών των μπάτσων που συμμετείχαν στο συμβάν, όσο και να ανακουφίζει τις συνειδήσεις μας το γεγονός ότι το θύμα βγήκε εν τέλει από την μονάδα εμφραγμάτων στην Α' Καρδιολογική Κλινική του "Ευαγγελισμού" και νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου, με πιθανότητα να πάρει σύντομα ή να πήρε ήδη εξιτήριο. Η ουσία ήταν και παραμένει η ίδια.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ. ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΨΗΦΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΠΟΤΙΩΝΤΑΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΙΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ", ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ, ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ. ΨΕΚΑΣΑΤΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ 85ΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟ.
 
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. 

13 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

Μυστικό Μονοπάτι 7 Μαρτίου 2010 στις 7:19 μ.μ.  

Αλήθεια τι έχουν αντί για μυαλό στο κεφάλι τους? Πως να αποτελέσει ένας τέτοιος άνθρωπος "απειλή και κίνδυνος" ώστε να του φερθούν έτσι??? Σας πειράζει στα αυτάκια σας να σας θυμίζουν πόσο σκαρτοι είστε. Είναι η διαφορά μέσα στους γλύφτες σας...

"Μυστικά" φιλιά!!!

Dimos 7 Μαρτίου 2010 στις 8:05 μ.μ.  

Άχυρο έχουν αγάπη μου στα κεφάλια τους. Άχυρο. Ή μάλλον όχι. Σκατά έχουν. Γι'αυτούς ένας φοιτητής, ένας παππούς ή ένας μπάχαλος είναι ένα και το αυτό. Και όπως φαίνεται τα φερόμενα ως "όργανα της τάξης" αντικατοπτρίζουν πλήρως το πρόσωπο του συστήματος που επιβάλλει την ύπαρξη και την δράση τους.

"Φανερά" φιλιά! :)

α Κενταύρου 7 Μαρτίου 2010 στις 11:12 μ.μ.  

Παω να το πιάσω από μια μεριά να βρώ ένα ελαφρυντικό,να δικαιολογήσω τους αστυνομικούς,να βρω μια βάση να πιαστώ ,λεω μέσα μου μη παρασύρεσαι από το Dimo προσπάθησε να το δείς ορθολογικά η εικόνα παρασύρει.
Μην τους βρίζεις ταλαίπωροι άνθρωποι ένα μεροκάματο υπερασπίζοντε, ηλιθιότητα είναι η πράξη τους .Εγώ αν ήμουνα επι κεφαλής τους θα διέταζα να σταθούν προσοχή και να αποδώσουν τιμές στη ζωντανή ιστορία.

Dimos 8 Μαρτίου 2010 στις 1:53 π.μ.  

Βασικά θα έλεγα ότι έχεις δίκιο. Το ζήτημα είναι να στοχοποιηθεί ο θεσμός του μπάτσου και όχι ο μπάτσος σαν άνθρωπος. Άλλωστε αυτό το έχω ξαναπεί εδώ http://megalesistories.blogspot.com/2009/12/blog-post_07.html

Το ζήτημα όμως είναι το εξής: ότι σε διάφορες περιπτώσεις, το όργανο καλείται να πράξει με δική του βούληση, είτε "επεκτείνοντας" κατά την κρίση του τις διαταγές που έχει λάβει είτε αποφασίζοντας, σε ελάχιστες αλλά υπαρκτές περιπτώσεις και ελλείψει διαταγών "εκ των άνω", από μόνος του. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η παρούσα, όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς από τα σχετικά βίντεο. Άρα λοιπόν, ο μπάτσος που είχε το περιθώριο να σκεφτεί πώς να αντιδράσει και να κρίνει ο ίδιος, επέλεξε, αντί να κάνει κάτι λογικότερο και ασφαλέστερο, να ψεκάσει εξ επαφής με χημικά έναν παππού 85 χρονών και ζωντανό θρύλο της ελληνικής ιστορίας. Ε ρε πούστη μου, εντάξει. Όχι μόνο αξίζουν τα βρισίδια που τους ρίχνω, αλλά και παραπάνω. Και να υπερασπίζονται το μεροκάματό τους, όπως λες, πιστεύω ότι σαν Homo Sapiens και όχι σαν αμοιβάδες είχαν το ελάχιστο κουκούτσι μυαλό να σκεφτούν ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕΙ! Και όχι μόνο τον Γλέζο, εννοώ τον κάθε παππού. Αλλά όχι, οι μπάτσοι δεν το σκέφτηκαν αυτό. Αντ'αυτού, νιώθοντας μικροί θεοί μέσα στην στολή τους, έδειξαν το πουλί τους εκεί που τους έπαιρνε: σε έναν ανήμπορο.

Όχι φίλε Μιχάλη, δεν τους διακαιολογώ. Κι ας είναι μόνο ηλιθιότητα η πράξη τους και όχι βαθύτερη δολιότητα. Κι ας είναι μεροκαματιάρηδες. Χέστηκα. Ήταν κακοί στο επάγγελμα και στην κρίση τους, όπως είναι σχεδόν πάντα. Υποτίθεται πως είναι προστάτες, αλλά όταν έχεις ανάγκη και παίρνεις το 100 έρχονται μετά από κανά 2ωρο και μπορεί να σου πουν κιόλας ότι είναι εκτός βάρδιας, σαν τίποτα τελειωμένα δημοσιοϋπαλληλάκια, ενώ στο να πλακώνουν φοιτητές και να ψεκάζουν γεράκους είναι μανούλες. Δεν τους δικαιολογώ, γιατί όταν φοράνε την στολή ξεχνάνε πως είναι άνθρωποι και άρα δεν γίνεται να τους κρίνεις με ανθρώπινα κριτήρια. Δεν τους δικαιολογώ. Να πάνε να γαμηθούν.

Δες το και αλλιώς φίλε Μιχάλη. Άμα κάνω εγώ μια οικοδομή και δεν την υπολογίσω σωστά και πέσει, θάβοντας καμιά 20αριά ανθρώπους, σίγουρα δεν θα το κάνω επίτηδες και σίγουρα θα γίνει πάνω στην προσπάθειά μου να βγάλω έναν μισθό. Το αποτέλεσμα όμως δεν θα είναι το ίδιο; Η οικοδομή θα πέσει και οι άνθρωποι θα θαφτούν. Και όλα αυτά λόγω δικής μου αμέλειας και δικού μου λάθους κι έλλειψης επαγγελματισμού. Τι τον νοιάζει τώρα τον δικαστή αν κατά βάθος δεν το ήθελα και ήταν απλά μια απροσεξία κλπ; Σημασία θα έχει ότι εξαιτίας μου έπεσε η οικοδομή και πέθαναν οι άνθρωποι, άρα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ θα πάω φυλακή και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ θα μου βρίζουν χριστοπαναγίες οι συγγενείς των θυμάτων.

Έφερα αυτό το ακραίο παράδειγμα για να σου δώσω να καταλάβεις ότι, κατά την γνώμη μου τουλάχιστον, το ότι κάποιος είναι μεροκαματιάρης και μπορεί να κάνει και καμιά μαλακία επί το έργον κλπ δεν δικαιολογεί τίποτα. Πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένες μόνο περιπτώσεις, αλλά με μια συνεχιζόμενη τακτική. Οι μπάτσοι φέρθηκαν κι εδώ, όπως σε αναρίθμητες άλλες περιπτώσεις, σκάρτα. Φταίνε οι ίδιοι όπως φταίει το σύστημα, οι σάπιοι πολιτικοί, η άθλια εκπαίδευση, οι ανεύθυνοι διοικητές. Και αν και το σημαντικό είναι να στοχοποιηθεί, όπως είπαμε, το σύστημα που παράγει τέτοιας κακής ποιότητας μπατσους, και όχι ο ίδιος ο καημενούλης ο μπάτσος, εν τούτοις και το "όργανο" δεν υπολείπεται ευθυνών. Μπορεί το δάκτυλο να εκείνο που πατάει την σκανδάλη, αλλά και το "όργανο", το όπλο, είναι γεμάτο κι έτοιμο να σε σκοτώσει. Είτε το γέμισε αυτός που πυροβολά, είτε κάποιος άλλος, δεν έχει σημασία, γιατί πλέον το όπλο είναι ήδη γεμάτο, ετοιμοπόλεμο, και το "απολαμβάνει" που είναι έτσι.

mariw 8 Μαρτίου 2010 στις 8:31 π.μ.  

Οι προστάτες τις τάξης και της ηθικής… φοβερό, ένας άντρας 80 ετών μας επιτίθεται!!! Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι… πυρ!!!

Dimos 8 Μαρτίου 2010 στις 10:34 π.μ.  

Ακριβώς!!! Καλώς ήρθες Μαριώ κι ευχαριστώ για το subscribing...

Thalassenia 10 Μαρτίου 2010 στις 2:31 μ.μ.  

Δεν έγραψες πολλά στην ανάρτηση και τα είπες όλα στα σχόλια.
Και λίγα είπες αγόρι μου.
Ντροπή και σίχαμα τέτοια συμπεριφορά σε ηλικιωμένο και ειδικά σε μία τέτοια αναγνωρίσιμη μορφή.

Ένα βιντεάκι ψάχνω αν το βρώ θα στο στείλω.

Καλημέρα από μακριά.

Dimos 10 Μαρτίου 2010 στις 2:46 μ.μ.  

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα Θαλασσένια μου. Πραγματικά, είναι όλες εικόνες ντροπής. Ντροπής και μόνο.

Περιμένω το βιντεάκι σου. Καλό μεσημέρι.

manetarius 11 Μαρτίου 2010 στις 12:32 π.μ.  

Αν ήξεραν τον Γλέζο... δεν θα γινόντουσαν μπάτσοι!
Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό που έγινε.. νομίζω τα είπε όλα ο ίδιος ο Γλέζος στην έξοδο του από το νοσοκομείο!

Dimos 11 Μαρτίου 2010 στις 2:56 π.μ.  

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια. Αλήθεια, τί είπε ο Γλέζος; Αυτό δεν το άκουσα.

Thalassenia 11 Μαρτίου 2010 στις 8:39 μ.μ.  

Άκουσέ το όλο.
H κοσμιότητά μου δεν επιτρέπει να σχολιάσω κάτι άλλο.

Dimos 11 Μαρτίου 2010 στις 8:50 μ.μ.  

ΑΨΟΓΟ!!! Το ήξερα αλλά είσαι υπέροχη που το βρήκες και έστειλες το link. Πω πω πω πω πω πω, μπάτσοι σύρτε πιάστε τα γιοφύρια, και άντε κλάστε μας τα απίδια! Όποιος έχει την υπομονή και διαβάσει τα σχόλια, ας τσεκάρει το link της Θαλασσένιας. That's what I'm talking about!

Ανώνυμος 12 Μαρτίου 2010 στις 11:13 π.μ.  

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ. ΝΤΡΟΠΗΤΟΥΣ

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP