Αναζήτηση αναρτήσεων

Η τρομοκρατία των εμβολιασμών για την νέα γρίππη... Μήπως τα εμβόλια που καταπολέμουν τον Η1Ν1 είναι πιο επικίνδυνα από τον ίδιο τον ιό, ακόμα και θανάσιμα;

>> 18/11/09



Μετά το άρθρο για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ. κατά την διάρκεια εκδηλώσεων την προηγούμενη εβδομάδα και το memorial για τον μουσικό Chuck Schuldiner, πέρασαν κάποιες μέρες που δεν έγραψα τίποτα. Το γεγονός είναι ότι την επικαιρότητα μονοπώλησαν τα προεόρτια και μεθεόρτια της επετείου της 17 Νοεμβρίου του 1973, καθώς και τα τεκταινόμενα της 17 Νοεμβρίου καθ'αυτής. Με άλλα λόγια, τα επεισόδια, οι καταστροφές, ο τραμπουκισμός, οι προσαγωγές, η προοπτική σπάσιμου του Ασύλου και γενικά όλα αυτά που παραδοσιακά συμβαίνουν τέτοιες μέρες. Επειδή πιστεύω ότι είναι τελείως ατελέσφορο να αρχίσω να γράφω πάνω σε αυτό το θέμα, αφού και η μία και η άλλη μεριά φαίνεται να έχουν χάσει κάθε αίσθηση μέτρου και λογικής, αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι που επανήλθε δειλά στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες και που αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο κίνδυνο για όλους μας. Θα περάσω στο θέμα με μια ερώτηση.
Τι συμβαίνει τελικά με τα εμβόλια για την νέα γρίππη, την προκαλούμενη από τον ιό H1N1;



Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αν δώσουμε πίστη στις τελευταίες στατιστικές και ιατρικές μελέτες του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αγγλιστί W.H.O., World Health Organisation) θα διαπιστώσουμε κάτι το οποίο τα εκάστοτε κινδυνολόγα Μ.Μ.Ε. επέμεναν να μας κρύβουν επιμελώς: ότι η νέα γρίππη δεν είναι και τόσο ισχυρότερη σε σχέση με την κοινή. Απλά είναι πιο μεταδοτική, δηλαδή κολλάει πιο εύκολα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα συμπτώματά της και η αντίστοιχη καταπόνηση που επιφέρουν στο ανθρώπινο σώμα είναι παρόμοια με της κοινής γρίππης και εξίσου ιάσιμα. Η κυριότερη διαφορά της με την κοινή είναι ότι μπορεί να μεταδοθεί γρηγορότερα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι εξαρχής υπήρξε λανθασμένη αντιμετώπιση του όλου θέματος αφού η τρομολαγνεία σχετικά με την ασθένεια αυτή έδινε κι έπαιρνε τους τελευταίους μήνες. Θα μου πείτε, τόσα και τόσα θύματα υπήρξαν λόγω της H1N1. Θα συμφωνούσα μαζί σας, έλα όμως που ο Π.Ο.Υ. δήλωσε κάτι το οποίο, από ότι φαίνεται, πέρασε σκοπίμως στα ψιλά γράμματα. Η δήλωση αφορούσε τα θύματα της νέας γρίππης. Τί έλεγε λοιπόν; Έλεγε ότι ο αριθμός των ατόμων που έχασαν την ζωή τους λόγω της νέας γρίππης σε παγκόσμιο επίπεδο είναι παραπλήσιος με εκείνον που γενικά αναμένεται κάθε χρόνο να είναι λόγω της κοινής γρίππης. Με άλλα λόγια, η κατάσταση δεν παρουσιάζει ούτε ιδιαίτερες διακυμάνσεις, ούτε μεγαλύτερο κίνδυνο από μια τυπική χρονιά, όσων αφορά τουλάχιστον τα ιατρικά δεδομένα. Και αν αναφέρει κανείς, ως αντικρουόμενο στοιχείο, τους πολλούς νεκρούς στο Μεξικό, η εξήγηση είναι και πάλι απλή. Σε μια χώρα που το σύστημα Υγείας είναι σε τελματώδη κατάσταση, οι άνθρωποι υποφέρουν και από καμιά δεκαριά άλλες λοιμώδεις ασθένειες, το κλίμα είναι δύσκολο και η φτώχεια του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού δεδομένη, λογικό ήταν να τους θερίσει ο Η1Ν1. Και πάλι όμως, οι θάνατοι ήταν περίπου όσοι αναμένονταν να είναι, απλά λόγω της υψηλότερης μεταδοτικότητας της νόσου οι άμοιροι άνθρωποι πιάστηκαν στον ύπνο και τα πρώτα θύματα ήρθαν μαζικά.
Προς τί λοιπόν όλος αυτός ο ντόρος; Γιατί όλες σχεδόν οι κυβερνήσης του δυτικού και όχι μόνο κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής, κήρυξαν τις χώρες τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κρέμασαν την ταμπέλα της πανδημίας στην νέα γρίππη, εφάρμοσαν μέτρα όπως το θερμικό σκανάρισμα των εισερχόμενων ανθρώπων στην χώρα στα αεροδρόμια με σκοπό την πιθανή ανίχνευση νοσούντων και τόσα άλλα υπερβολικά μέτρα; Η απάντηση είναι πολύ απλή και συνάμα εξοργιστική. Γιατί τους πιέζουν τα μεγάλα πολυεθνικά lobbies των φαρμακευτικών εταιρειών. Ας δούμε τί σημαίνει αυτό.
Ο Π.Ο.Υ., μετά από πιέσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων αλλά και ανεξάρτητων ιατρικών κύκλων, επαναπροσδιόρισε την σημασία της λέξης πανδημία. Σύμφωνα με τον παλαιότερο ορισμό, πανδημία ονομάζεται η λοιμώδης ασθένεια που εξαπλώθηκε και εξακολουθεί να εξαπλώνεται σε πολλές χώρες σε πάνω από μία ηπείρους. Σύμφωνα με τον νέο ορισμό όμως, η πανδημία είναι η λοιμώδης νόσος που επιφέρει υψηλή θνησιμότητα σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Αυτός ο ορισμός, ο οποίος δεν είναι και τόσο πρόσφατος, αφού υφίσταται ήδη από τον Μάιο, αποκλείει από τις πανδημίες την νέα γρίππη και περιορίζει τις πιθανότητες να χαρακτηριστεί στο μέλλον ως τέτοια, αφού ο αριθμός των εξαιτίας του Η1Ν1 θυμάτων δεν ξεπερνά τα αναμενόμενα όρια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα του ορισμού περιλαμβάνονται σε σχετικό άρθρο της ηλεκτρονικής ιατρικής εφημερίδας HealthView και συγκεκριμένα εδώ.
Εν τούτοις, παρατηρούμε ότι ο νεός ορισμός και η σημασία του στην αποφυγή πρόκλησης πανικού αποσιωπείται επιμελώς. Οι κυβερνήσεις επιμένουν άκριτα να κηρύσσουν ότι τα εκάστοτε κράτη είναι σε κατάσταση πανδημίας. Γιατί έτσι; Γιατί αυτό υπαγορεύουν διάφορα συμφέροντα.



Πρόσφατα έσκασε σαν βόμβα η εξής είδηση: σύμφωνα με κάποιες παγκόσμιες συμβάσεις, για τις οποίες δεν ευθύνεται, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον, ο Π.Ο.Υ. και άρα δεν μπορεί να τις ελέγξει, οι φαρμακευτικές εταιρείες μπορούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης να κυκλοφορήσουν φάρμακα για τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα, υποχρεωτικά σε άλλες περιπτώσεις, πειράματα σχετικά με τις παρενέργειες και γενικότερα τις παράπλευρες βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν στον ασθενή που ενδεχομένως τα χρησιμοποιήσει. Και πότε θεωρείται ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Μα φυσικά όταν υπάρχει πανδημία!
Εδώ είναι λοιπόν η ρίζα του κακού. Οι φαρμακευτικές εταιρείες εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια του κόσμου σχετικά με τις ανακοινώσεις του Π.Ο.Υ. και με την πίεση που άσκησαν στις διάφορες οικονομικά εξαρτημένες κυβερνήσεις, άρχισαν να ξερνάνε στο εμπόριο τα περιβόητα πλέον εμβόλια για την νέα γρίππη, αποκομίζοντας τιτάνια κέρδη. Εμβόλια για τα οποία έχει πλέον κρουστεί ο κώδων του κινδύνου σχετικά με τα προβλήματα που άρχισαν ήδη να προκαλούν και τον θανάσιμο κίνδυνο που ενέχουν για την υγεία όλων, αφού σύμφωνα με νέες ανεξάρτητες μελέτες περιέχουν μεταξύ άλλων ουσιών και ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ένα από τα τοξικότερα και πιο καρκινογόνα στοιχεία! Προωθείται κάτι επικίνδυνο, ένα προϊόν - δηλητήριο, και η προώθησή του γίνεται σε τεράστιες ποσότητες! Για να μην αναφερθεί και το ότι η κύρια παρασκευάστρια εταιρεία Baxter είχε στο παρελθόν αναμιχθεί σε σκάνδαλο σχετικά με τα εμβόλια που κυκλοφορούσε για την καταπολέμηση της πάλαι ποτέ γρίππης των πτηνών και κατηγορούνταν ότι στα εν λόγω εμβόλια περιέχονταν όχι μόνο νεκρά ή εξασθενημένα (όπως θα έπρεπε), αλλά και ενεργά στελέχη του ιού, ώστε οι ασθενείς να αρρωσταίνουν περισσότερο και να είναι από εκεί και πέρα υποχρεωμένοι να αγοράζουν τα μετεμβολιακά φάρμακα που παρείχε η ίδια εταιρεία! Και όλα αυτά με την (τότε) ανοχή του Π.Ο.Υ.!
Δυστυχώς, αν η κατάσταση στο εξωτερικό είναι ήδη άσχημη, με τις αντιδράσεις των εκατέρωθεν αντικρουόμενων μεριών να κλιμακώνονται, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Στην χώρα η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια της διαφθοράς στην Ευρώπη για το 2009 (μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με αυτό εδώ και να "καμαρώσετε" ακόμα περισσότερο), όλα δείχνουν ότι η παντοδυναμία των πολυεθνικών φαρμακευτικών τεράτων είναι και θα παραμείνει ακλόνητη. Τόσοι και τόσοι υποκριτές αντιπρόσωποι του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου έχουν βγει στα κανάλια, διατυμπανίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασης και υποδαυλίζοντας τον πανικό του κόσμου. Όταν όμως στριμώχτηκαν στην γωνία  με ερωτήσεις σχετικά με τις παρενέργειες και τον κίνδυνο του νέου εμβολίου, ξεγλίστρησαν λέγοντας ότι μέχρι νεωτέρας ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός και ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τον κάνει. Μέσα τους όμως ξέρουν ότι με το να τρομοκρατούν τον κοσμάκη που προφανώς δεν ξέρει - μέχρι στιγμής - τί παιχνίδια παίζονται, σιγά σιγά όλοι θα πειστούν να πάνε να κάνουν τον εμβολιασμό, αδιαφορώντας μέσα στον φόβο τους για τον κίνδυνο των ενδεχομένως θανατηφόρων παρενεργειών του εμβολίου στο μέλλον.
Αυτοί που ξέρουν, οι διεφθαρμένοι, αποφεύγουν μετά βδελυγμίας το εμβόλιο. Αφενός οι όλο και συχνότερα αναφερόμενες μαζικές εμβολιάσεις από το κράτος των λεγόμενων ομάδων υψηλού κινδύνου, μετατίθονται. Αυτό ήταν βέβαια και το φυσικό, αφού το κράτος δεν θέλει να σπείρει από μόνο του τον θάνατο στους πολίτες λόγω του εμβολίου, αλλά θέλει να συντηρεί όλη αυτήν την κατάσταση φόβου και άγνοιας για να αποκομίζει τα ανάλογα κέρδη από τις λεγόμενες "προμήθειες" των εισαγόμενων φαρμάκων. Αφετέρου, ΚΑΝΕΝΑΣ από τους κυρίους του Ιατρικού Συλλόγου που δεν ντρέπονται να βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ! Μήπως ξέρετε κάτι, αγαπητά λαμόγια; Μήπως γνωρίζετε πόσο επικίνδυνο είναι το νέο εμβόλιο, αλλά παρ'όλ'αυτά επειδή παίρνετε μίζες από τις φαρμακευτικές εταιρείες, διαλαλείτε υπέρ του, αποφεύγοντας προφανώς να εμβολιάσετε τους εαυτούς σας; Μήπως για αυτό ο Ιατρικός Σύλλογος δήλωσε ότι ως όργανο δεν φέρει προς το παρόν καμία ευθύνη σχετικά με ενδεχόμενες μελλοντικές παρενέργειες από το εμβόλιο;



Ήταν λοιπόν όλα ένα σχέδιο των πολυεθνικών trusts για να προωθήσουν ένα τεράστιο στοκ μη ελεγμένων και συνεκδοχικά επικίνδυνων φαρμάκων; Από ότι φαίνεται, ναι. Μόνο τον τελευταίο καιρό άρχισαν να υψώνονται ανά την υφήλιο διάφορες ανεξάρτητες φωνές επιφανών γιατρών, καθηγητών, ερευνητών και δεν συμμαζεύεται, που συμβουλεύουν τον κόσμο να μην βιαστεί και τον προειδοποιούν σχετικά με τους τεράστιους κινδύνους που ενέχει η χρήση του εμβολίου. Στην Ελλάδα δε, ανάλογες φωνές άρχισαν να ακούγονται μόλις τις τελευταίες μέρες. Οι εκάστοτε καθηγητές και γενικότερα γιατροί που προειδοποιούν σχετικά με την επικινδυνότητά του - γιατροί που προφανώς δεν έχουν πάρει λεφτά "κάτω από το τραπέζι" από τις εκάστοτε εταιρείες - , λένε παράλληλα - άκουσον άκουσον - ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον το στέλεχος του ιού Η1Ν1, έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων όχι απλά μη θανατηφόρων, αλλά και ανά περιπτώσεις πιο ήπιων από αυτά της κοινής γρίππης! Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ. Μόνο αν αγριέψει πραγματικά η κατάσταση,  μόνο αν γίνουν καινούριες τοξικολογικές μελέτες και παρασκευαστεί νέο εμβόλιο το οποίο θα έχει υποβληθεί σε ΟΛΑ τα απαραίτητα πειράματα, μόνο αν ο Ιατρικός Σύλλογος αναλάβει ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ σχετικά με τα αποτελέσματα και τις παρενέργειες που μπορεί αυτό να έχει πάνω στους ασθενείς, μόνο αν εμβολιαστούν και οι ίδιοι οι θρασύδειλοι μεγαλογιατροί και όχι μόνο το άμοιρο νοσηλευτικό προσωπικό, μόνο όταν η Πολιτεία πάρει επιτέλους σαφή θέση σχετικά με την σκοπιμότητα του εμβολιασμού, μόνο τότε πρέπει να πειστεί ο κόσμος και να πάει να εμβολιαστεί. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι προτιμότερο να τους αφήσουμε να κουρεύονται και στην χειρότερη να υπομείνουμε για μια εβδομάδα αυτήν την αναθεματισμένη νέα γρίππη. Καλύτερα κακουχία για μια εβδομάδα παρά καρκίνος, στειρότητα, οφθαλμικές βλάβες, νευρικός εκφυλισμός και καρδιαγγειακά προβλήματα εξαιτίας του εμβολίου για μια ζωή.



Προφανώς θα μπορούσε να υπάρξει και ένας αντίλογος από εκείνους που υποστηρίζουν ότι αξίζει το ρίσκο του εμβολιασμού προκειμένου να προστατευθούν οι λεγόμενες ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως τα μικρά παιδιά και οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Αλλά κι εδώ η απάντηση είναι κάθετα κατά του εμβολίου. Ένα μικρό παιδάκι μπορεί να αρρωστήσει τόσο εύκολα από ιλαρά και μαγουλάδες, όσο και από την νέα γρίππη. Το να αρρωσταίνουν μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού, όπου το ένα παιδί κολλάει εύκολα από το άλλο, δεν είναι και καμιά είδηση, γίνεται όλη την ώρα. Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος και πανικός για τα κρούσματα της νέας γρίππης; Άμα θέλουν να κλείσουν τα σχολεία για να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση του ιού, ας το κάνουν. Το να προτρέπουν όμως τους μη γνωρίζοντες γονείς να πάνε τα παιδιά τους για εμβολιασμό με αυτό το επικίνδυνο ή ακόμα και θανατηφόρο φάρμακο, είναι εγκληματικό. Από την άλλη, ένας συμπαθής παππούλης που υποφέρει από ζάχαρο, αρθριτικά, Αλτσχάιμερ και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο και είναι και 90 χρονών, είναι το ίδιο πιθανό να νοσήσει - και δυστυχώς, να πεθάνει - από την νέα γρίππη, όσο πιθανό και το να γλυστρίσει και να σπάσει το κεφάλι του μια μέρα καθώς πηγαίνει στην τουαλέτα. Ίσως είναι λίγο θλιβερό και σκληρό αυτό το παράδειγμα, αλλά είναι σκληρότερο το να επιβαρύνουν κάποιοι τον γέρικο οργανισμό του ανθρώπου εμβολιάζοντάς τον με κάτι τόσο βλαβερό, την στιγμή που δεν έχει νοσήσει ακόμα και ενδεχομένως δεν νοσήσει ποτέ εξαιτίας του Η1Ν1.
Το άρθρο αυτό είναι γραμμένο με σεβασμό προς τα θύματα λόγω της νέας γρίππης. Εν τούτοις, είναι άδικο, άκαιρο κι επικίνδυνο να παρασυρθούμε από αυτούς τους θανάτους - οι οποίοι έχουν πλέον περιοριστεί και σχεδόν εξαλειφθεί - και να συνεχίσουμε να συντηρούμε αυτό το κλίμα τρόμου που οδηγεί αναπόφευκτα σε ακόμα περισσότερα προβλήματα και ενδεχομένως περισσότερους νεκρούς, αυτήν την φορά όμως λόγω του εμβολίου.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πω ότι ένα οικογενειακό μου πρόσωπο αρρώστησε από πνευμονία το καλοκαίρι. Αν και τώρα είναι καλά και αποθεραπεύτηκε πλήρως, εν τούτοις ανήκει ακόμα στις ομάδες υψηλού κινδύνου, μια και ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος. Όταν λοιπόν τον ρώτησα αν τελικά θα πάει να εμβολιαστεί, μου απάντησε "Να εμβολιαστώ; Τρελός είσαι;"

Παρακάτω ακολουθούν τρία videos που ξεμπροστιάζουν την επικινδυνότητα του εμβολίου. Στο πρώτο μιλάει η ανεξάρτητη Αμερικανίδα σύμβουλος - ερευνήτρια εμβολίων Allison Jones, στο δεύτερο ένας γιατρός παραδέχεται στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Fox ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο και δεν θα το δώσει στα παιδιά του και στο τρίτο και συνάμα ανατριχιαστικότερο αναφέρεται ότι οι ίδιοι οι παρασκευαστές του εμβολίου ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!






(Η λεζάντα που συνοδεύει το παραπάνω video στο YouTube είναι αποκαλυπτική:
"The Swine Flu is an orchestrated attempt to spread fear and chaos into the population and to try to get people vaccinated, which everyone should know contains mercury that damages your nervous system. Mercury, of course, is one of the most toxic substances you can put in a human body. It is a heavy metal known to contribute to neurological disorders, including autism, dementia, and even Alzheimer's disease. Mercury also tends to build up in tissues in the human body and is not easily removed, so even small exposures to mercury can accumulate over time and end up compromising the health of the person involved. Baxter, the makers of the flu vaccines was caught putting live bird flu in the vaccines and making people get more sick and ill with the help of the World Health Organization (WHO). DO NOT TAKE THE VACCINE! Unless of course you want to have the possibility of dying and destroying your immune system and have all sorts of side effects and you are determined for your own personal destruction - then by all means get it. If you are an intelligent person and not a sheep who cannot critically think for yourself - research further and you will come to the conclusion that this vaccine is a big scam and should not enter one single human body." 
To κείμενο αυτό επικεντρώνεται κυρίως στο ότι το εμβόλιο περιέχει υδράργυρο, όπως προαναφέρθηκε, ο οποίος είναι τοξικότατος, καρκινογενής και μπορεί σε μακροπρόθεσμη βάση να καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Επιπλέον, αναφέρεται και στο σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη η εταιρεία Baxter).



1 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

Dimos 24 Νοεμβρίου 2009 στις 1:22 μ.μ.  

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές κι επαφύεται στην κρίση του καθενός να αποφασίσει τί θα κάνει. Μια ενδεικτική αντίθετη άποψη μπορεί να βρει κανείς στο http://mavrosgatos.blogspot.com/2009/11/11_24.html

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP