Αναζήτηση αναρτήσεων

ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ FACEBOOKΑΣ; Ή ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ Ή ΨΟΦΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!!

>> 2/11/09



Δεν συνηθίζω να μιλάω σε τέτοιο ύφος, απλά τις τελευταίες μέρες είχα μια αποκάλυψη: ΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΝΕΡΩΝΑΣ, Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ, Ο GEORGE BUSH Jr., Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, Ο ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, Ο ΠΛΕΥΡΗΣ (ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΜΑΖΙ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΣΤΟ "ΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΩΤΟ". Γιατί; Να γιατί!
Κατ'αρχάς να σας πω ότι ο ίδιος δεν έχω προφίλ στο Facebook, πράγμα που ίσως και να το ψυλλιαστήκατε ήδη. Ο λόγος είναι πολύ απλός: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. Θα μου πει κάποιος, καλά ρε φίλε, δηλαδή εσύ ό,τι κάνεις στην ζωή σου είναι τόοοοοοοοοοσο ουσιαστικό; Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με κάτι ανούσιο που σου έκαψε τον εγκέφαλο; Τόσο γαμάτος είσαι πια; Όχι, δεν θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου γαμάτο. Απεναντίας, πιστεύω ότι  είμαι ένας καθ'όλα συνηθισμένος τύπος. Προσπαθώ όμως να μην ασχολούμαι με πράγματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λόγο ύπαρξης. Και τα καψίματά μου έχω ρίξει (και ρίχνω) με videogames, πόκερ, κόμικς, ταινίες, τραγικά βιβλία που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, RPG κλπ., και τις ανούσιες σαχλαμάρες μου έχω κάνει (και κάνω) με τους φίλους μου, αλλά όλα αυτά με έναν απώτερο σκοπό: για να περάσω καλά! Κι επιπλέον αυτά τα καψίματα γίνονται μια στις τόσες, όχι συνεχώς και αδιαλλείπτως!
Και για να προλάβω εσένα που θα πεις ότι γράφτηκες στο Facebook γιατί είναι διασκεδαστικό, γιατί  μπορείς να πετύχεις στις επαφές φίλους ή γνωστούς που έχεις να τους δεις χρόνια, γιατί μπορείς να κάνεις γνωριμίες και άλλες τέτοιες μπαρούφες, θα αναλύσω εδώ τους ακριβείς λόγους για τους οποίους έφτιαξες profile:

1) Γιατί έχουν και οι άλλοι.
2) Για να κοιτάζεις τις φωτογραφίες που ανεβάζουν διάφορες γκόμενες/γκόμενοι με την ελπίδα να δεις λίγο βυζί/λίγους κοιλιακούς - φέτες.
3) Για να ανεβάζεις ανελλιπώς τις δικές σου φωτογραφίες που τραβάς κάθε δευτερόλεπτο, στις οποίες ποζάρεις επιδεικτικά και ψεύτικα, προσπαθώντας να διασκεδάσεις τον εαυτό σου και να τον πείσεις ότι δεν είσαι τόσο μίζερος/η όσο κατά βάθος ξέρεις ότι είσαι.
4) Γιατί χαίρεσαι στην προοπτική να κοιτάζουν εκατοντάδες άλλοι καμένοι/ες τις προαναφερθείσες φωτογραφίες και να ζηλεύουν.
5) Γιατί γουστάρεις να χάνεις την μισή σου μέρα παίζοντας ηλίθια παιχνιδάκια, πράγμα που βρίσκω τέρμα βλακώδες, την στιγμή που υπάρχουν άπειρα παιχνίδια για το PC ή τις παιχνιδοκονσόλες που σπέρνουν. Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν τα εκατομμύρια τεστ ευφυίας, αντίληψης, λογικής, παρατηρητικότητας και δεν συμμαζεύεται, τα οποία είναι κολοσσιαία απάτη, αφού σε αυτά δεν επιτυγχάνονται οι υψηλότερες βαθμολογίες από τους πιο ευφυείς, λογικούς ή παρατηρητικούς, αλλά από τους πιο καμένους που είχαν την όρεξη να κάνουν 15.000 φορές το τεστ και έμαθαν, όπως είναι λογικό, να το κάνουν με κλειστά τα μάτια.
6) Γιατί γουστάρεις να χάνεις την άλλη μισή σου μέρα παίρνοντας μέρος σε ψηφοφορίες και exit polls επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής ("Γιατί οι άντρες με μουστάκι προτιμούν τις μπουγάτσες με τυρί και όχι με κρέμα;") και να γίνεσαι μέλος σε βλαμμένα γκρουπάκια (μα την Παναγία, υπάρχει group που αριθμεί άπειρα μέλη κι έχει τίτλο "Απαιτούμε την επαναφορά στα αστικά της προηγούμενης χαζοχαρούμενης φωνής που ανήγγειλε τις στάσεις" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, σας το ορκίζoμαι στο μουστάκι του Lemmy).
7) Για να ικανοποιήσεις την κατινιά σου σχολιάζοντας τον/την νέο/α γκόμενο/γκόμενα της/του πρώην σου.
8) Για να μαλλιοτραβιέσαι ηλεκτρονικά με ανύπαρκτες αφορμές.
9) Για να κουτσομπολεύεις τα ΠΑΝΤΑ και τους ΠΑΝΤΕΣ και να το κάνεις ατιμώρητα, μια και δεν λες τίποτα κατά πρόσωπο, αλλά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, όπου μπορείς να γράψεις ό,τι ανεδαφικό πράγμα κατεβάσει η χοντροκεφάλα σου.
10) Για να έχεις δικαιολογία να μιλάς για τους τρεις προαναφερθέντες λόγους με τις ώρες στο Internet, λες και αυτό δεν μπορούσες να το κάνεις πιο εύκολα και γρήγορα με το MSN.
11) Γιατί κωλώνεις να βγεις έξω και να γνωρίσεις σαν άνθρωπος διάφορες παρέες ή τον επόμενο γκόμενο/γκόμενά σου και καίγεσαι γράφοντας με τις ώρες διάφορες στερεοτυπικές εξυπνακίστικες αηδίες και απηρχαιωμένα γλοιώδη κομπλιμέντα μπροστά από μια άψυχη οθόνη, απευθυνόμενος/η σε μια ρετουσαρισμένη στο Photoshop ποζεροφωτογραφία.
12) Γιατί γουστάρεις να επιδεικνύεις το status σου σε ανθρώπους το ίδιο κομπλεξικούς με εσένα, λες και θα αλλάξει κάτι στην δική σου ζωή ή των υπολοίπων αν μάθεις/μάθουν ότι ο/η τάδε είναι single ή in a relationship ή in a complicated situation ή in the bedroom ή in the bathroom ή in a prison cell waiting for the undertaker to decapitate him/her with a chainsaw machine. Η προσωπική ζωή αφορά εσένα και τον/την σύντροφό σου ΜΟΝΟ. Γι'αυτό λέγεται και προσωπική!
13) Γιατί ενώ είσαι μια χαρά μπουμπούκι, επινοείς εκατομμύρια λόγους για να προκαλείς στον εαυτό σου κατάθλιψη, αφού για έναν διεστραμμένο λόγο γουστάρεις να είσαι μονίμως down, απογοητευμένος/η από την ζωή και την σχέση σου και κακόκεφος/η και την βρίσκεις με το να ψυχαναλύεις τον εαυτό σου και τους άλλους κατεστραμένους μέσα από ατέρμονες και αδίεξοδες συζητήσεις και αναλύσεις επί αναλύσεων σε ένα από τα πάμπολλα group therapy sessions του Facebook.
14) Γιατί δεν έχεις γενικά κάτι καλύτερο να κάνεις στην ζωή σου.

Είμαι σίγουρος ότι αν στύψω το μυαλό μου θα βρω και δεκάδες άλλους λόγους. Είναι ανώφελο, φίλε κολλημένε Facebookά, να αρνηθείς ότι έχεις γραφτεί στο Facebook για έναν από τους παραπάνω λόγους ή για κάποιον εξίσου ανούσιο. Αυτό φαίνεται από το ότι όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ οι κολλημένοι Facebookάδες, αν γίνει σχετική συζήτηση σε κάποια παρέα, θα πουν στάνταρ κάτι όπως "ε ναι μωρέ, χαζομάρα είναι κατά βάθος το Facebook" ή "μην νομίζεις, ασχολούμαι ελάχιστα με αυτό". Παρλαπίπες! Τα λένε αυτά γιατί νιώθουν ενοχές απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό. Γιατί ξέρουν ότι καίνε τον εγκέφαλό τους. Παρ'ολ'αυτά, όταν γυρίσουν σπίτι τους το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα, ξέρετε τί θα κάνουν; Surprise! Θα καούν στο Facebook.



Και για να προλάβω τα ξεφτέρια που θα πουν το γνωστο κλισεδιάρικο "καλά, κι εσύ που ντεμέκ σιχαίνεσαι το Facebook, που τα ξέρεις όλα αυτά; Μήπως κι εσύ καίγεσαι με αυτό και μας το παίζεις παρθένος;", λέω απλά ότι έχω πολλούς γνωστούς που ασχολούνται 24ωρα ολόκληρα και τους οποίους συναντώ (ευτυχώς) σπάνια, αλλά αυτές τις σπάνιες φορές με πρήζουν τόσο πολύ που μπορώ πλέον να γεμίσω έναν τόμο Papyrus Larus με τις γνώσεις μου πάνω στο Facebook. Για να προλάβω επίσης την δεύτερη πατάτα "καλά, εσένα από την παρέα σου ή τις γκόμενές σου δεν ασχολείται κανείς με το Facebook; Σιγά ρε φίλε" απαντώ εκ των προτέρων ότι ΟΧΙ, οι κολλητοί φίλοι μου και οι εκάστοτε κοπέλες με τις οποίες είμαι μαζί έχουν συνήθως να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα ή ασχολούνται με το Facebook χαλαρά και για να σαχλαμαρίσουν έτσι για την πλάκα. Αν παρ'ελπίδα μου τύχει στο μέλλον κάτι ακραίο, θα δούμε! Δεν μπορώ τώρα να εκφέρω άποψη για κάτι που δεν μου έχει συμβεί. Η τρίτη μπαρούφα που μπορεί ενδεχομένως να εκτοξευθεί είναι "ενώ εσύ καλύτερος είσαι που ασχολείσαι με blogs;" Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Υπάρχουν πολλά blogs που κάποιοι θεωρούν ότι δεν θα'πρεπε να υπάρχουν (ταπεινή μου άποψη: ας γράψει ο καθένας ό,τι θέλει. Έτσι κι αλλιώς, αν κάτι είναι αηδία, πολύ απλά δεν θα διαβαστεί). Αλλά σε καμία περίπτωση η ενασχόληση με τα blogs, από τα οποία μπορεί στην τελική να μάθεις και κάτι που θα σου χρησιμέυσει, δεν πλησιάζει το βλακωδέστατο κάψιμο με το Facebook! Πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε με στοιχειώδη νοημοσύνη πρωτοπλασματικής αμοιβάδας μπορεί να το καταλάβει αυτό! Γκέγκε; Πάμε παρακάτω.
Η προτελευταία φράση της προηγούμενης παραγράφου με δίνει το έναυσμα να μπω επιτέλους και στο κομβικότερο σημείο αυτού του post. Αν παρατηρήσατε, ήμουν προσεκτικός στις φράσεις μου και η μέχρι τώρα η κριτική μου εστιάστηκε στους ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ Facebookάδες και όχι σε αυτούς που ασχολούνται μια στο τόσο για την πλάκα τους. Προσοχή, αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Αν και είμαι τελείως, ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ σίγουρος ότι όλοι οι Facebookάδες, κολλημένοι και μη, έφτιαξαν profile για τους ίδιους βλαμμένους λόγους, εν τούτοις αυτοί που ΔΕΝ είναι καμένοι ασχολούνται με αυτό σαν να είναι μια ανώδυνη χαζοδιασκέδαση για να περάσει η ώρα. Ας όψεται η βαρεμάρα μιας χειμωνιάτικης βραδιάς που δεν έχει διάθεση κάποιος να βγει έξω, οπότε τί να κάνει; Θα μπει λίγο στο Facebook και θα δει καμιά ταινία με ζόμπι ιπποπόταμους για να σπάσει πλάκα. Οι άλλοι όμως... οι κολλημένοι... αυτοί είναι μια άλλη ιστορία. Για αυτούς, ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην ζωή τους περιστρέφονται γύρω από το Facebook! Το πώς θα κάνουν εκεί γνωστό το τί έχουν κάνει τα τελευταία 1,7 δευτερόλεπτα και το τί σχόλια θα αποσπάσουν από τους άλλους! Μιλάμε είναι να τους λυπάσαι! Αφήνουν μια λογική Μεγάλου Αδελφού να εισβάλλει στην ζωή τους με τον χειρότερο και πιο ύπουλο τρόπο, μια και είναι οι ίδιοι στον ρόλο του ματάκια που κρυφοκοιτάζει από την κλειδαρότρυπα, κατασκοπεύοντας και καταπιέζοντας τους εαυτούς τους! Και όλα αυτά για να αποδείξουν τί; Την γαμιστερότητα τους; Και σε ποιόν; Σε εμένα; Σε εσάς; Στους εαυτούς τους; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα μια σκασίλα!



Το αποκορύφωμα σε αυτήν την ηλιθιότητα είναι τα photo junkies, ελληνιστί οι ψυχανώμαλοι τύποι που τραβάνε ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK! Βρε παλικάρι μου. Βρε κοπέλα μου. Καταλάβετε κάτι. Το να τραβάς μια φωτογραφία είναι για να συλλάβεις μια όμορφη στιγμή ώστε να την θυμάσαι αναλλοίωτη για πάντα, για αυτό άλλωστε και οι καλύτερες φωτογραφίες είναι οι αυθόρμητες. Αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός όταν εδεήσεις να βγεις επιτέλους από το σπίτι σου. Σημασία έχει να περάσεις καλά, και άμα λάχει να τραβήξεις και καμιά φωτογραφία. Μην τραβάς συνεχώς φωτογραφίες δικές σου και των γύρω σου σε κάθε κίνηση που κάνουν για να τις ανεβάσεις μετά στο profile σου και να υπερηφανευτείς για το πόσο καλά περνάς, γιατί πολύ απλά με αυτό που κάνεις αφενός χάνεις την στιγμή και αφετέρου σπας αφόρητα τα νεύρα (και όχι μόνο) όλων των υπολοίπων. Κοινώς: ΠΙΕΣ 25 σφηνάκια και ΓΙΝΕ ντίρλα αντί να ΠΟΖΑΡΕΙΣ ότι πίνεις 25 σφηνάκια και ότι γίνεσαι ντίρλα. ΣΚΑΣΕ στα γέλια με μια πετυχημένη καφρίλα του κολλητού/ής σου και μην ΠΟΖΑΡΕΙΣ ότι σκας στα γέλια. ΧΟΡΕΨΕ με το γκομενάκι και ασχολήσου μαζί της/του (έλα που δεν κατάλαβες τώρα τί εννοώ) και μην ΠΟΖΑΡΕΙΣ στην κάμερα που κρατάς ενώ θα έπρεπε να απασχολείς τα χέρια σου με άλλα πράγματα! ΤΡΑΒΑ φωτογραφίες από ένα ταξίδι που θα πας, αλλά ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ! Αν πας στο Λονδίνο και θες να φτιάξεις μια ωραία φωτοσυλλογή, τί είναι καλύτερο; Να τραβήξεις λίγες και προσεγμένες φωτογραφίες από κάθε σπουδαίο μνημείο και τοπωνύμιο, ή 50.000 φωτογραφίες ενός και μόνο πράγματος που βρήκες εύκαιρο; Πίστεψε με, είναι το πρώτο. Το δεύτερο θα σε βοηθήσει μόνο στο να κάνεις ποζεριές στους άλλους ψυχοπαθείς για το ποιός την έχει μεγαλύτ... εεε, εννοούσα, για το ποιός έχει περισσότερες εικόνες. Καταλάβατε  τί θέλω να πω σε αυτήν την παράγραφο; Ότι άλλο το ΕΙΝΑΙ και άλλο το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Οι δύστυχοι κολλημένοι Facebookάδες προσπαθούν να φτάσουν το πρώτο μέσω του δευτέρου. Αμ δε.



Ίσως αναρωτηθεί κάποιος γιατί ξαφνικά τόσο μένος, πόσο μάλλον όταν δεν συνηθίζω να γράφω τέτοιου είδους αναρτήσεις (τέτοια, μαζί με μπόλικες δόσεις χιούμορ και καυστικότατης κριτικής μπορεί κανείς να διαβάσει σωρηδόν στο blog "Φάε ένα μαλάκα!" - για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι). Ο λόγος είναι ότι τις τελευταίες μέρες έπαθα ενα πολιτισμικό σοκ, αφού δεν περίμενα να υπάρχουν ΤΟΣΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ FACEBOOKAΔΕΣ! Το γεγονός ότι έτυχε να συναναστρέφομαι τώρα τελευταία συνεχώς με κάτι τέτοιους με οδήγησε στο να βγάλω συμπεράσματα για τα οποία απόρησα και ο ίδιος! Όσοι με ξέρουν προσωπικά, θα καταλάβουν τι εννοώ. Μα γιατί τόσο κάψιμο ρε γαμώτο; Κοτζάμ μαντράχαλοι και κοτζάμ γαϊδούρες! ΞΕ - ΚΟ - ΛΛΗ - ΣΤΕ!!! Βγείτε έξω και ζήστε!!! Ακόμα και στο ακανθώδες θέμα των σχέσεων με το άλλο φύλο, όπου πολλοί από εσάς τους κολλημένους, όντες ντροπαλότεροι ή κι εγώ δεν ξέρω τί, βρίσκετε άλλοθι στο απρόσωπο περιβάλλον του Facebook, σας έχω κακά νέα: στους άντρες πάντα αρέσει περισσότερο μια κοπέλα που ΔΕΝ ξεκατινιάζεται με τις ώρες στο Internet και στις γυναίκες πάντα αρέσει περισσότερο ένας άντρας που μπορεί με χιούμορ, ενδιαφέρον και στυλ να τις πιάσει συζήτηση σε ένα μπαράκι, παρά αυτός που θα τις πρήζει με άπειρα e-mails και friend requests. Εξαιρώντας σπάνιες - και τυχερές - περιπτώσεις, ο παραπάνω κανόνας επιβεβαιώνεται κατά 99,99999999999%!



Προφανώς μπορεί ο οποιοσδήποτε να θεωρήσει ότι ό,τι λέω είναι ηλιθιότητα. Καλώς. Αλλά ας κοιτάξει λίγο γύρω του. Και ας μου πει μετά αν βλέπει κάτι από αυτά που έγραψα ή όχι.
Τελειώνοντας να πω το εξής. Αγαπητοί κολλημένοι Facebookάδες. Νευριάστε όσο θέλετε με ό,τι γράφω. Ποσώς με ενδιαφέρει. Αλλά αν μη τι άλλο κοιτάξτε το και αλλιώς αυτό το post, ως μια προσπάθεια κριτικής από κάποιον που είναι έξω από όλον αυτόν τον κυκεώνα της βλακείας και βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Πολύ θα χαρώ αν η ανάρτηση αυτή αποτελέσει τελικά το έναυσμα για το ξελαμπικάρισμά σας. Αν πάλι δεν νιώσετε Χριστό, όλα ΟΚ. Καθίστε και μιζεριάστε. Αλλά αν γίνει το δεύτερο, τουλάχιστον ΜΗΝ ΠΡΗΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! Α μα πια!


11 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2009 στις 8:50 μ.μ.  

koita oi logoi pou anafereis parapano kaliptoun tis perisoteres periptoseis.sigoura omos yparxoun kai oi diafimiseis pou thelei na kanei kapoios meso facebook.aplos gia na sibliroso tous logous.ego exo profile kai omologo pos exo ligo ap to mikrovio tis malakias pou les.toulaxiston pisteuo pos to elegxo kapos.alekos

Dimos 2 Νοεμβρίου 2009 στις 9:02 μ.μ.  

Αλέκο μην την ψάχνεις. Μια χαρά είσαι εσύ. Αυτό που προσπαθώ να κάνω εδώ είναι κυρίως να κριτικάρω τους πραγματικά ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Όχι με εσένα και τον x και τον y που ασχολείται όποτε του καπνίσει για την πλάκα του. Όσο για το μικρόβιο που λες, δεν πιστεύω ότι το ελέγχεις γιατί πολύ απλά δεν το έχεις.

Dimos 2 Νοεμβρίου 2009 στις 9:05 μ.μ.  

Όσο για τις διαφημίσεις που λες... ισχύει, γιατί πολύ απλά σιγά μην άφηναν οι διάφοροι επιτήδειοι την ευκαιρία να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες όταν δουν τόσα πολλά τρολ μαζεμένα!!!

Ανώνυμος 4 Νοεμβρίου 2009 στις 2:35 π.μ.  

DEN BORW NA KATALVW GIATI SIXAINESAI TOSO TO FACEBOOK. AMA EINAI TOSO MALAKIA PVS KAI ASXOLOUNTAI MAZI TOU TOSOI ANTHRWPOI?

Ανώνυμος 4 Νοεμβρίου 2009 στις 2:36 π.μ.  

KAI SE TELIKH ANALYSH AMA TO SIXAINESAI MHN ASXOLEISAI ME AYTO

Dimos 4 Νοεμβρίου 2009 στις 2:37 π.μ.  

FAIL! Διάβασε λίγο τί γράφω για αυτά που λες... Διάβασες; Ωραία.

Dimos 4 Νοεμβρίου 2009 στις 2:40 π.μ.  

Όσο για το ότι απασχολεί πολλούς ανθρώπους... και με το εμπόριο ναρκωτικών ασχολούνται πολλοί άνθρωποι. Αυτό όμως δεν το κάνει να παύει να είναι εμπόριο ναρκωτικών. Έτσι και το Facebook. Όσους και να απασχολεί, δεν παύει να είναι ηλίθιο.

kostas_papad 8 Νοεμβρίου 2009 στις 8:50 μ.μ.  

Συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα(για να μην πω σε όλα).Για αυτό το λόγο δεν έχω και εγώ λογαριασμό.Πιστευω βέβαια (δυστυχώς) ότι όλα τα πράγματα μπορούν να έχουν και την θετική τους πλευρά αν διατηρηθεί μια ισορροπία(η τεράστια κουβέντα που γίνεται και για την τεχνολογία γενικά).
Απλά θέλω να σου πω το εξής: Στην ίδια θέση θα μπορούσα να βάλω αντί του facebook και άλλα πράγματα που είπες όπως τα βιντεοπαιχνίδια,το πόκερ και οτι άλλο μπορεί να κάνει κάποιον να ''κολλάει''.(Επειδή είπες οτι ασχολείσαι και με αυτά,η ισορροπία είναι λεπτή)

Dimos 8 Νοεμβρίου 2009 στις 8:55 μ.μ.  

Σωστό! Απλά κι εκεί διευκρίνησα ότι τα σχετικά καψίματα επιβάλλεται να είναι αραιά και που και όχι συνεχή, όπως με το Facebook. Η λεπτή ισορροπία που λες... ;)

Unknown 8 Νοεμβρίου 2009 στις 9:24 μ.μ.  

σοβαρα? υπαρχει ομαδα για την προηγουμενη φωνη στα αστικα? γαματοοοοοοοοοοοο? θα γινω ΤΩΡΑ μελος (ευχαριστω δημο)βαγγελιτσα

Dimos 8 Νοεμβρίου 2009 στις 9:37 μ.μ.  

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP