Αναζήτηση αναρτήσεων

Εκδρομούλα!

>> 17/12/09


Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα λείψω για ένα τριημεράκι λίαν ενδιαφέρον κι εκπαιδευτικόν. Θα επισκεφτώ ορισμένα σπουδαία τεχνικά έργα, μεταξύ άλλων την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου (για μια εις βάθος έρευνα για το πώς χτίστηκε - έρευνα που θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο εσωτερικό των πυλώνων στήριξης του καταστρώματος), το υπό κατασκευήν χωμάτινο φράγμα του Πύρρου - Παραπύρρου κοντά στην Πάτρα καθώς και το εργοτάξιο της διάνοιξης των σηράγγων της Εγνατίας Οδού στην κοιλάδα των Τεμπών. Βεβαίως δεν θα είναι μόνο ένα στεγνό εκπαιδευτικό ταξίδι, αφού θα διανυκτερεύσω με παρέα στην Πάτρα την Παρασκευή και στα Ιωάννινα το Σάββατο, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουμε πολύ καλά.
Στην επιστροφή θα φέρω μαζί μου πλούσιο, εκτός απροόπτων, φωτογραφικό υλικό, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα ετοιμάσω έπειτα ένα εμπεριστατωμένο post με τις εντυπώσεις μου, κομπλέ μαζί με μια σχετική τεχνική παρουσίαση και διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα εντυπωσιακά αυτά τεχνικά έργα που θα δω από κοντά, αλλά και τις γενικότερες εντυπώσεις μου και διασκεδαστικές φάσεις από το ταξίδι καθ'αυτό. Οψόμεθα λοιπόν! Θα τα πούμε όταν γυρίσω. Χαιρετίσματα σε όλους και φιλιά σε όλες!

5 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2009 - 2:36 μ.μ.  

Καλά να περάσεις λοιπόν, και περιμένω εικόνες κι αρώματα της εκδρομής σου!
Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψή σου στο blog μου και που μου έδωσες την ευκαιρία να σ' ανακαλύψω :)

Maria 19 Δεκεμβρίου 2009 - 1:09 π.μ.  

Καλό ταξίδι Δημάκο!!!
Εύxομαι να τα περάσεις όμορφα...περιμένω τις pics...!!!

Dimos 20 Δεκεμβρίου 2009 - 8:28 μ.μ.  

Να'μαι! Γύρισα!!! Δυστυχώς μεγάλο μέρος της εκδρομής ακυρώθηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος από την κατολίσθηση στα Τέμπη. Παρ'όλ'αυτά θα γράψω ένα μεγάλο κι ενδιαφέρον post. Αναμένετε!

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2009 - 10:59 μ.μ.  

http://asximia.blogspot.com new update bes des

▒▓█► JOTA ◄█▓▒ 10 Ιανουαρίου 2010 - 8:02 μ.μ.  

ººº
Beautiful photos

http://photoessencia.blogspot.com/

Ciao !!

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP