Αναζήτηση αναρτήσεων

Hams off!!!

>> 6/12/09

Μια διασκεδαστικότατη ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Hams off" κυκλοφόρησε πρόσφατα ο (φοιτητής του βρετανικού Bournemouth University) Dennis Κωνσταντίνου στην διαδικτυακή video sharing κοινότητα Vimeo, σε συνεργασία με τους Gareth Bell, Nicholas Lee, Αντώνη Μαγδαληνίδη, Ed Olive, Wuxuan Shi και Andrew South. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις απεγνωσμένες προσπάθειες ενός τροφαντού κρεοπώλη προκειμένου να προστατέψει το βραβευμένο του ζαμπόν τόσο από τις ορέξεις του μικρού του γιου, όσο και από τα ελαφρά δάχτυλα ενός επίδοξου νεαρού κλεφτάκου. Απολαύστε το!


Hams Off from Denis Constantinou on Vimeo.                              

Για να δείτε και άλλα videos του ιδίου ή άλλων αξιόλογων ερασιτεχνών film - makers επιλέξτε κάποιες από τις εμφανιζόμενες επιλογές που κάνουν pop - up με το τέλος της ταινιούλας ή πολύ απλά επισκεφτείτε το ίδιο το Vimeo πατώντας στον υπερσύνδεσμο κάτω από το video.

2 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:12 μ.μ.  

Kαλησπέρα Δήμο
Όμορφη η γωνιά σου και η αισθητική της. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα λέμε. Εύχομαι ό,τι κάνεις από τώρα και μπρος, να έχει επιτυχία και να μην αντιμετωπίσεις την απογοήτευση των νέων ανθρώπων που βγαίνουν στην παραγωγή.
Όσο για την ταινιούλα του συμπατριώτη μας ήταν πολύ νόστιμη. Παρατήρησα ότι τα πρόσωπα είναι φάτσες βρετανικές και με το ανάλογο ύφος.
Καλό βράδυ

Dimos 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 3:33 μ.μ.  

Πράγματι! Και η μουσική επένδυση ταιριαστή πιστεύω. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP