Αναζήτηση αναρτήσεων

Ήρθε η ώρα για να γράψουμε και κάτι νέο!

>> 3/12/09



Μετά από την πρώτη συγγραφική μου προσπάθεια με το διήγημα "Η πτώση" (ήρωες και ηρωίδες αυτοί  και αυτές που κατάφεραν να το διαβάσουν ολόκληρο!), για το οποίο ακούστηκαν και ακούγονται καλούτσικα σχόλια, το μικρόβιο της έμπνευσης με προσέβαλλε για ακόμα μια φορά... Και ιδού λοιπόν, θα αρχίσω να γράφω και να δημοσιεύω σε συνέχειες ένα ακόμα διήγημα, ονόματι "Το ξύπνημα", υποδιαιρημένο σε μεγάλες ενότητες ονόματι βιβλία και μικρότερες ονόματι κεφάλαια. Θα είναι ένα συναρπαστικό έπος τεράστιας έκτασης, με περιπέτεια, βία, αίμα και σεξ!!! Εμμμ... προφανώς κάνω πλάκα. Πιστεύω (και ελπίζω) να μου βγει ανθρώπινο σε μέγεθος, όπως περίπου το προηγούμενο, και όσων αφορά την θεματολογία του, θα είναι αρκετά σκοτεινότερο και πιο ατμοσφαιρικό από το "Η πτώση" και λιγότερο προσανατολισμένο προς την Επιστημονική Φαντασία. Εν πάσει περιπτώσει, όταν (και άμα) το διαβάσετε κι εσείς θα κρίνετε περί τίνος πρόκειται.
Για λόγους πληρότητας θα αραδιάσω πάλι εδώ ότι το διήγημα αναφέρεται σε φανταστικά περιστατικά και γεγονότα και σε μη πραγματικά πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με υπαρκτά και ότι οποιαδήποτε ομοιότητα είναι εντελώς συμπτωματική κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. και γενικά όλα εκείνα που πρέπει να γραφούν προκειμένου να εξαληφθεί ακόμα και η απίθανη εκείνη περίπτωση που θα μας την πέσει κάποιος μισότρελος φανατικός.
Επίσης να σας πω ότι και πάλι ότι η ιστορία μπορεί (και ελπίζω) να γίνει interactive, με συμμετοχή δική σας στην εξέλιξη της πλοκής. Οι ιδέες σας μπορούν να φτάσουν σε εμένα είτε με κάποιο e - mail είτε με σχόλια στο από πριν δημοσιευμένο κείμενο. Προφανώς θα αποδοθούν και τα ανάλογα credits.
Αυτάάάάάάάάά... άντε να δούμε τί θα δούμε...

1 σχόλια. Βγάλτε το από μέσα σας!:

Ανώνυμος 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:41 μ.μ.  

Wx wx wx. Pali keimena - sentonia.

Η ΦΑΣΗ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΥΠΟΥΣ...

ΠΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP